Echtscheidingsadvocaten in Vlissingen

Home | Echtscheidingsadvocaten | Zeeland | Echtscheidingsadvocaten in Vlissingen

Echtscheidingsadvocaat Vlissingen

Ben je op zoek naar een echtscheidingsadvocaat of mediator in Vlissingen of in de buurt van Vlissingen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Als je te maken krijgt met een scheiding of problemen na je scheiding, is het vaak niet eenvoudig om de juiste hulp te vinden.

Het Juridisch Netwerk Nederland is daarom in het leven geroepen. Dit is een netwerk van een groep betrokken en professionele familie advocaten met één missie: jou verder helpen zodat je zo snel mogelijk weer verder kunt met de belangrijke en leuke zaken in het leven.

Ons team van juridische klantadviseurs luistert naar jouw verhaal en vertelt je wat je kunt doen om jouw probleem op te lossen. Desgewenst schakelen we direct een gespecialiseerde familierecht advocaat in om je verder te helpen.

Wat mag je van ons verwachten? 

Als je telefonisch contact met ons opneemt, krijg je een van onze juridische klantadviseurs aan de lijn. Er wordt geluisterd naar jouw verhaal.

Je krijgt informatie over wat je kunt doen om jouw probleem op te lossen. We kunnen direct een bij ons aangesloten gespecialiseerde echtscheidingsadvocaat of mediator voor je inschakelen om jou verder te helpen. Dit hangt af van jouw wensen. Wij zorgen ervoor dat je weer op een goede manier verder kunt.

Wat mag je van de echtscheidingsadvocaat verwachten? 

Met jouw hulp zoeken we een geschikte advocaat of mediator op basis van specialisme in de buurt van jouw woonplaats. Bovenaan deze pagina doen we enkele suggesties voor het selecteren van een voor jou geschikt advocatenkantoor in Vlissingen.

Na de doorverwijzing neemt de advocaat binnen 24 uur contact met je op om een afspraak te maken. Vaak word je al dezelfde dag gebeld. Tijdens de persoonlijke afspraak bespreek je de zaak en de onderwerpen die moeten worden geregeld.

De advocaat komt met een concreet plan van aanpak. Jij kunt vervolgens bepalen of je hiermee akkoord gaat.

Financiële mogelijkheden

Bespreek tijdens het eerste gesprek wat de financiële mogelijkheden zijn. De advocaat geeft een schatting van de kosten.

Zijn je inkomen en vermogen te laag? Dan kan soms een beroep worden gedaan op gefinancierde rechtsbijstand, dit wordt ook wel een ‘toevoeging’ genoemd. De overheid betaalt dan je advocaatkosten. Je moet zelf nog wel een eenmalige bijdrage betalen.

Direct advies?

Neem dan contact met ons op.

 • Gratis adviesgesprek
 • Direct een jurist aan de lijn
 • Bereikbaar op werkdagen van 8:00-21:00
085 019 2020

Of laat ons jou terugbellen.

Op werkdagen bellen we je binnen 1 uur terug.

  Kalle Advocatuur

  Mr. Martijn Kalle, echtscheidingsadvocaat in (de buurt van) Vlissingen

  Martijn Kalle heeft zich gespecialiseerd in het personen- en familierecht. Martijn is naast advocaat ook mediator en aangesloten bij de vereniging familierechtadvocaten en scheidingsmediators vFAS en geregistreerd en gecertificeerd bij Mediatorsfederatie Nederland.

  Martijn wordt gewaardeerd om zijn laagdrempelige werkwijze en zijn de-escalerende aanpak met respect voor alle partijen.

  Mr. Claudine Kouijzer, echtscheidingsadvocaat in (de buurt van) Vlissingen

  Claudine Kouijzer heeft meer dan 20 jaar ervaring in de advocatuur. Zij heeft zich gespecialiseerd in het personen- en familierecht en in het specifiek het jeugdrecht. Ze is inhoudelijk scherp en staat bekend om haar actieve handelswijze.

  Financiële mogelijkheden

  Bespreek tijdens het eerste gesprek wat de financiële mogelijkheden zijn. Martijn behandelt ook zaken op basis van toevoegingen.

  Kantoorlocatie en bereikbaarheid vanuit Vlissingen

  Het kantoor van Kalle Advocatuur bevindt zich aan de Sint Pieterstraat 1, 433 ET te Middelburg, op een afstand van ongeveer 8 kilometer vanuit Vlissingen. De reistijd met de auto is ongeveer 15 minuten. 

  VQ Advocaten

  Mr. C.K. Visser, echtscheidingsadvocaat in (de buurt van) Vlissingen

  Met vele jaren ervaring helpt mr. Corrine Visser uit Oud-Beijerland je onder meer bij je scheiding, alimentatievragen en regelingen omtrent gezag en omgang.

  Ook is zij opgeleid als mediator en zorgt zij voor een goede begeleiding van gesprekken als je met beide partijen aan tafel komt, met als resultaat duurzame afspraken waarmee je de toekomst tegemoet kunt.

  Mr. C.E. Koopmans, echtscheidingsadvocaat in (de buurt van) Vlissingen

  Mr. Christiane Koopmans is een zeer ervaren advocaat in het familierecht. Ze is gericht op resultaat en duurzame afspraken. Als gediplomeerd mediator begeleidt zij de overlegfase tussen jou en de wederpartij.

  Christiane Koopmans behandelt scheidingszaken (als advocaat en als mediator, en heeft veel ervaring met zaken op het gebied van alimentatie (partner- en kinderalimentatie), omgang en gezag, boedelverdeling, huwelijkse voorwaarden en uithuisplaatsing/ondertoezichtstelling.

  Financiële mogelijkheden

  Bespreek tijdens het eerste gesprek wat de financiële mogelijkheden zijn. VQ Advocaten behandelt ook zaken op basis van toevoegingen.

  Kantoorlocatie en bereikbaarheid vanuit Vlissingen

  Het kantoor van VQ Advocaten bevindt zich aan de Vriesstraat 16, 3261 PC te Oud-Beijerland, op een afstand van ongeveer 114 kilometer vanuit Vlissingen. De reistijd met de auto is ongeveer 1 uur en 14 minuten.