Echtscheidingsadvocaten in Zierikzee

Home | Echtscheidingsadvocaten | Zeeland | Echtscheidingsadvocaten in Zierikzee

Echtscheidingsadvocaat Zierikzee

Ben je op zoek naar een mediator of echtscheidingsadvocaat in Zierikzee of in de buurt van Zierikzee? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Als je te maken krijgt met een scheiding of problemen na je scheiding, is het vaak niet eenvoudig om de juiste hulp te vinden. Toch is het erg belangrijk om zo snel mogelijk goed juridisch advies in te winnen.

Het Juridisch Netwerk Nederland is daarom in het leven geroepen. Dit is een netwerk van een groep betrokken en professionele familie advocaten met één missie: jou verder helpen zodat je zo snel mogelijk weer verder kunt met de belangrijke en leuke zaken in het leven.

Ons team van juridische klantadviseurs luistert naar jouw verhaal en vertelt je wat je kunt doen om jouw probleem op te lossen. Desgewenst schakelen we direct een gespecialiseerde familierecht advocaat in om je verder te helpen.

Wat mag je van ons verwachten? 

Als je telefonisch contact met ons opneemt, krijg je een van onze juridische klantadviseurs aan de lijn. Er wordt aandachtig geluisterd naar jouw verhaal.

Je krijgt informatie over wat je kunt doen om jouw probleem op te lossen. We kunnen direct een van onze advocaten in Zierikzee voor je inschakelen om jou verder te helpen. Dit hangt af van jouw wensen. Wij zorgen ervoor dat je weer op een goede manier verder kunt.

Wat mag je van de echtscheidingsadvocaat verwachten? 

Met jouw hulp zoeken we een geschikte advocaat of mediator op basis van specialisme in de buurt van jouw woonplaats. Bovenaan deze pagina doen we enkele suggesties voor het selecteren van een voor jou geschikt advocatenkantoor in Zierikzee of ergens daar in de buurt.

Na de doorverwijzing neemt de advocaat binnen 24 uur contact met je op om een afspraak te maken. Dit gesprek is meestal vrijblijvend. Vaak word je al dezelfde dag gebeld. Tijdens de persoonlijke afspraak bespreek je de zaak en de onderwerpen die moeten worden geregeld.

De advocaat komt met een concreet plan van aanpak. Jij kunt vervolgens bepalen of je hiermee akkoord gaat.

Financiële mogelijkheden

Bespreek tijdens het eerste gesprek wat de financiële mogelijkheden zijn. De advocaat geeft een schatting van de kosten.

Zijn je inkomen en vermogen te laag? Dan kan soms een beroep worden gedaan op gefinancierde rechtsbijstand, dit wordt ook wel een ‘toevoeging’ genoemd. De overheid betaalt dan je advocaatkosten. Je moet zelf nog wel een eenmalige bijdrage betalen.

Direct advies?

Neem dan contact met ons op.

 • Gratis adviesgesprek
 • Direct een jurist aan de lijn
 • Bereikbaar op werkdagen van 8:00-21:00
085 019 2020

Of laat ons jou terugbellen.

Op werkdagen bellen we je binnen 1 uur terug.

  Kalle Advocatuur

  Kalle advocatuur is een kantoor in Middelburg dat is gespecialiseerd in familierecht en mediation. Ze hebben veel ervaring met echtscheidingen.

  Je mag vertrouwen op gespecialiseerde rechtsbijstand. Kalle advocatuur werkt niet alleen vóór de cliënten maar ook juist samen mét de cliënten. Met jou samen wordt de strategie bepaald.

  Je dient je goed te voelen bij de wijze waarop jouw belangen worden behartigd. Een persoonlijke benadering onderstreept dit uitgangspunt. Je mag daarbij natuurlijk vertrouwen op de deskundigheid van Kalle advocatuur. Het belangrijkste is dat een advocaat/bemiddelaar goed werk aflevert; daarom levert Kalle advocatuur maatwerk af.

  Kalle advocatuur staat cliënten bij in zowel pro-deo zaken als in betalende zaken.

  Kom je (net) niet in aanmerking voor een toevoeging en wens je vooraf duidelijkheid over de totale prijs? Dan kan er vooraf een maximale prijs worden afgesproken.

  Echtscheiding advocaat Middelburg

  Ben je op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Middelburg of omstreken? Neem dan contact op met Kalle advocatuur uit Middelburg.

  Echtscheidingsadvocaat mr. M. Kalle

  Echtscheidingsadvocaat Mr. Martijn Kalle uit Middelburg is naast echtscheidingsadvocaat ook mediator.

  Hij is aangesloten bij de Vereniging van Familierecht Advocaten Scheidingsmediators (vFAS) en geregistreerd en gecertificeerd bij het Nederlands Mediation Instituut (NMI).

  Echtscheidingen zijn voor de betrokkenen altijd ingrijpend en emotioneel zwaar. Mr. Kalle vindt het dan ook van groot belang dat hij niet alleen de cliënt op de juridische mogelijkheden wijst, maar ook oog heeft voor de emotionele aspecten.