Den Haag

mr. G.B. van de Bunt

mr. G.B. van de Bunt

Specialisaties:

Personen & Familierecht
Mediation binnen familierecht

Ervaring:

7 jaar ervaring

Gratis adviesgesprek? Bel 085-0291000 of Mail

mr. J. Kalkman

mr. J. Kalkman

Specialisaties:

Personen & Familierecht
Mediation binnen familierecht

Ervaring:

9 jaar ervaring

Gratis adviesgesprek? Bel 085-0291000 of Mail

mr. T. van den Bout

mr. T. van den Bout

Specialisaties:

Personen & Familierecht
Mediation binnen familierecht

Ervaring:

40 jaar ervaring

Gratis adviesgesprek? Bel 085-0291000 of Mail

Echtscheidingsadvocaat Den Haag

Ben je op zoek naar een echtscheidingsadvocaat of – mediator in Den Haag of in de buurt van Den Haag? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Als je te maken krijgt met een scheiding of problemen na je scheiding, dan is het vaak niet gemakkelijk om de juiste hulp te vinden. Daarom is het Juridisch Netwerk Nederland in het leven geroepen. Een netwerk van een groep betrokken en professionele familie advocaten met één missie: jou verder helpen, zodat je zo snel mogelijk weer verder kunt met de belangrijke en leuke zaken in het leven.

Ons team van juridische klantadviseurs luistert naar jouw verhaal en vertelt je wat je kunt doen om jouw probleem op te lossen. Desgewenst schakelen we direct een gespecialiseerde familierecht advocaat in om je verder te helpen.

Of laat ons u terugbellen

Op werkdagen bellen we u binnen 1 uur terug.

Kalkman Advocatuur & Mediation

Kalkman Advocatuur & mediation is gevestigd aan de Taco Scheltemastraat 5 in Den Haag. Het is een kleinschalig advocatenkantoor waar de advocaten mr. Zwage en mr. Kalkman werkzaam zijn. Het kantoor is onder andere gespecialiseerd in het familierecht. Juridische vragen over de echtscheiding, alimentatieregeling, omgangsregelingen en ouderschapsplannen kunnen door de advocaten van dit kantoor worden behandeld.

Als je wilt scheiden middels mediation dan ben je bij dit kantoor aan het juiste adres.  Ook als je alleen een echtscheidingaverzoek wilt indienen, kun je terecht bij Kalkman Advocatuur & Mediation. Zij helpen jou graag verder en bespreken samen met je op welke wijze zij jou kunnen helpen.

Echtscheidingsadvocaat mr. J. Kalkman

Mr. Jolijt Kalkman is sinds 2011 advocaat en heeft zich gespecialiseerd in het familierecht. Jolijt biedt een persoonlijke aanpak met korte lijnen. Haar werkwijze is analytisch en probleemoplossend. Op een betrokken en gedreven manier gaat zij samen met jou op zoek naar de beste oplossing.

Jolijt wordt omschreven als een ervaren echtscheidingsadvocaat en verliest nooit uit het oog dat er in het familierecht meestal veel emoties meespelen. De belangen zijn vooral groot als er kinderen bij betrokken zijn. De partijen moeten immers nog jaren met elkaar verder.

Je kunt bij Jolijt terecht voor echtscheidingen, gezagskwesties, omgangsregelingen, het (opstellen of bijstellen van) ouderschapsplan en voor mediation.

Juncto Advocaten

Het kantoor Juncto Advocaten is onder andere gespecialiseerd in het familierecht. De dienstverlening is van hoge kwaliteit en de advocaten hebben jarenlange ervaring in de advocatuur. Het streven van Juncto Advocaten is om altijd het beste resultaat voor de cliënt te bereiken tegen zo laag mogelijke kosten. Dat kan betekenen dat er geprocedeerd moet worden, maar er zijn ook minder kostbare wegen die naar het gewenste resultaat kunnen leiden. Iedere kwestie is anders en er bestaan geen standaardoplossingen.

Echtscheidingsadvocaat mr. G.B. van de Bunt

Mr. Gerrald van de Bunt is in 2011 afgestudeerd aan de Universiteit Leiden. Hij heeft daarna jaren gewerkt bij de rechtbank als griffier op de sectie personen- en familierecht. In 2013 is hij tot advocaat beëdigd. Gerrald heeft zich gespecialiseerd in het familierecht en in het strafrecht. Bij juridische problemen over echtscheiding, alimentatie of omgangsregelingen ben je bij hem aan het juiste adres. Gerrald is rechtdoorzee en realistisch over de haalbaarheid van de kwestie en wijst jou op meer dan alleen de financiële gevolgen.