Echtscheidingsadvocaten in Hillegom

Home | Echtscheidingsadvocaten | Zuid-Holland | Echtscheidingsadvocaten in Hillegom

Echtscheidingsadvocaten Hillegom

Heeft u een mediator of advocaat nodig voor uw scheiding in Hillegom of in de buurt van Hillegom? Dan bent u bij ons aan het goede adres. Als u bent getrouwd of geregistreerd partnerschap hebt en u gaat scheiden, is het vaak niet eenvoudig om de goede hulp te vinden.

Het Juridisch Netwerk Nederland is daarom in het leven geroepen. Dit is een netwerk van betrokken en professionele echtscheidingsadvocaten. Onze taak is om ervoor te zorgen dat we u vóór, tijdens of na de echtscheiding juridisch begeleiden.

Onze advocaten hebben veel ervaring en kennis. Hierdoor wordt uw echtscheiding zo snel en goed mogelijk afgehandeld. Zo kunt u zo snel mogelijk weer verder.

Wat mag u van ons verwachten? 

Wij begrijpen wanneer u gaat scheiden van uw partner, de emoties hoog kunnen oplopen. De manier waarop u uit elkaar gaat, bepaalt meestal de vervolgstappen. Daarnaast is het van belang om te weten of u bent getrouwd in gemeenschap van goederen of onder huwelijkse voorwaarden.

Zo kunt u samen één advocaat (mediator) inschakelen. Beide partners kunnen dan zoveel mogelijk samen oplossen. Bij ons kunt u terecht om samen met uw partner een advocaat in te schakelen. De mediator luistert dan zowel naar de belangen van u als van uw ex partner.

Kunt u niet meer goed praten met uw ex partner? Dan moet u een eigen advocaat inschakelen. In dit geval komt uw advocaat enkel op voor uw belangen.

Als u contact met ons opneemt, krijgt u een van onze juridische klantadviseurs aan de lijn. Er wordt geluisterd naar uw verhaal.

U krijgt direct informatie over wat u kunt doen om uw probleem op te lossen. We kunnen direct een bij ons aangesloten gespecialiseerde echtsheidingadvocaat of mediator voor u inschakelen om u verder te helpen. Dit hangt af van uw wensen.

Wij zorgen ervoor dat u weer op een goede manier verder kunt. U kunt samen met uw advocaat een afspraak maken.

Wat mag u van de echtscheidingsadvocaat verwachten? 

Met uw hulp zoeken we een geschikte advocaat of mediator op basis van specialisme in de buurt van uw woonplaats. Bovenaan deze pagina doen we enkele suggesties voor het selecteren van een voor u geschikt advocatenkantoor in Hillegom.

Na de doorverwijzing neemt de advocaat binnen 24 uur contact met u op om een afspraak in te plannen. Vaak wordt u al dezelfde dag gebeld. Tijdens de persoonlijke afspraak bespreekt u de zaak en de onderwerpen die moeten worden geregeld. De advocaat zal vervolgens een echtscheidingsverzoek indienen bij de rechtbank.

De advocaat komt met een concreet plan van aanpak.

Financiële mogelijkheden

De advocaat geeft een schatting van de kosten per uur. Zijn uw inkomen en vermogen te laag? Dan kan een beroep worden gedaan op gefinancierde rechtsbijstand. De overheid betaalt dan uw uurtarief maar u moet nog wel een eigen bijdrage betalen.

Direct advies?

Neem dan contact met ons op.

  • Gratis adviesgesprek
  • Direct een jurist aan de lijn
  • Bereikbaar op werkdagen van 8:00-21:00
085 019 2020

Of laat ons jou terugbellen.

Op werkdagen bellen we je binnen 1 uur terug.