Echtscheidingsadvocaten in Leiden

Home | Echtscheidingsadvocaten | Zuid-Holland | Echtscheidingsadvocaten in Leiden
Echtscheidingsadvocaat Leiden

Echtscheidingsadvocaat Leiden

Ben je op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Leiden? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Als je te maken krijgt met een scheiding of problemen na je scheiding, dan is het vaak niet gemakkelijk om de juiste hulp te vinden. Daarom is het Juridisch Netwerk Nederland in het leven geroepen. Een netwerk van een groep betrokken en professionele echtscheidingsadvocaten met één missie: jou vóór, tijdens of na de echtscheiding juridisch begeleiden, zodat je zo snel mogelijk weer verder kunt.

Wat mag je van ons verwachten? 

Als je contact met ons opneemt, krijg je één van onze juridische klantadviseurs aan de lijn. Er wordt geluisterd naar jouw verhaal en je krijgt direct informatie over wat je kunt doen om jouw probleem op te lossen. Als je dat wilt, schakelen we direct een bij ons aangesloten gespecialiseerde echtscheidingsadvocaat of mediator in om jou verder te helpen. Zo weet je zeker dat je goed wordt geholpen.

Wat mag je van de echtscheidingsadvocaat verwachten? 

Samen met jou selecteren we een geschikte advocaat of mediator op basis van specialisme en in de buurt van jouw woonplaats. Bovenaan deze pagina doe we enkele suggesties van goede echtscheidingsadvocaten in de buurt van Leiden. Na de doorverwijzing neemt de advocaat binnen 24 uur contact met je op om een afspraak te maken. Vaak wordt je al dezelfde dag gebeld. Tijdens de persoonlijke afspraak bespreek je de zaak en de onderwerpen die moeten worden geregeld. De advocaat komt met een concreet plan van aanpak en geeft een schatting van de kosten. Indien je inkomen en vermogen dit mogelijk maakt, kan een beroep worden gedaan op gefinancierde rechtsbijstand.

Direct advies?

Neem dan contact met ons op.

 • Gratis adviesgesprek
 • Direct een jurist aan de lijn
 • Bereikbaar op werkdagen van 8:00-18:00
085-0291000

Of laat ons jou terugbellen.

Op werkdagen bellen we je binnen 1 uur terug.

  Informatie over de echtscheidingsadvocaten in de buurt van Leiden

  Boek 1 Advocaten

  Mr. Donya El Fadili, echtscheidingsadvocaat in (de buurt van) Leiden

  Donya El Fadili is advocaat en mediator. Sinds 2002 is Donya werkzaam op het gebied van het Personen- en Familierecht. In 2005 is zij beëdigd als advocaat in het arrondissement Den Haag. Voordat zij als advocaat werd beëdigd, was zij Adjunct-Gerechtssecretaris bij de Familiekamer bij het Gerechtshof ’s-Gravenhage. Na haar beëdiging is zij is werkzaam geweest op een Haags advocatenkantoor waar zij zich met name bezig hield met het Personen- en Familierecht. Nadien is zij op de Familierechtsectie van een Nederlands top 50 advocatenkantoor (TeekensKarstens advocaten en notarissen) werkzaam geweest en heeft zij ruime ervaring opgedaan in de advies-, bemiddelings- en procespraktijk. Zij is lid van de vFAS (vereniging van Familierechtadvocaten en scheidingsbemiddelaars) en levert vakinhoudelijke bijdragen voor juridische uitgaven van de Sdu (Sdu uitgevers).

  Mr. Roel Nijman, echtscheidingsadvocaat in (de buurt van) Leiden

  Roel Nijman is advocaat en mediator. Sinds 2002 werkzaam op het gebied van het Personen- en Familierecht. Hij is werkzaam geweest op een Haags advocatenkantoor en vervolgens op de Familierechtsectie van een Nederlands top 50 advocatenkantoor (TeekensKarstens advocaten en notarissen). Aldaar heeft Roel ruime ervaring in de advies-, bemiddelings- en procespraktijk opgedaan. Roel is lid van de vFAS (vereniging van familierechtadvocaten en scheidingsbemiddelaars) en levert vakinhoudelijke bijdragen voor juridische uitgaven van Sdu (Sdu uitgevers). 

  Financiële mogelijkheden

  Bespreek tijdens het eerste gesprek wat de financiële mogelijkheden zijn. Boek 1 Advocaten behandelen ook zaken op basis van toevoegingen.

  Kantoorlocatie en bereikbaarheid vanuit Leiden

  Het kantoor van Boek 1 Advocaten bevindt zich aan de Rhijngeesterstraatweg 40D, 2341 BV Oegstgeest, op een afstand van ongeveer 5 kilometer vanuit Leiden. De reistijd met de auto is ongeveer 13 minuten.

  Van den Bout Advocaten, Mediators & IE-gemachtigden

  Mr. Teun van den Bout, echtscheidingsadvocaat in (de buurt van) Leiden

  Mr. T. (Teun) van den Bout is al vele jaren werkzaam als advocaat. Teun is de naamgever en mede-eigenaar van het kantoor Van den Bout Advocaten. Teun is gespecialiseerd in familierecht en is naast advocaat ook mediator. Teun is specialist in familiezaken, zoals scheidingszaken, mediation, alimentatie en omgang/gezag-kwesties. Teun streeft naar een persoonlijke en informele, betrokken dienstverlening. Zijn cliënten waarderen zijn aandacht voor de zakelijke financiële belangen en strategisch inzicht. Teun richt zijn werk effectief op de gestelde doelen. Als het moet via de rechter, maar vaak ook via mediation. Teun is lid van Vereniging van Familierecht Advocaten Scheidingsmediators (vFAS) en Mediatorsfederatie Nederland (MfN).

  Mr. Doronthee van den Bout-Kuhlmann, echtscheidingsadvocaat in (de buurt van) Leiden

  Doronthee van den Bout-Kuhlmann heeft 20 jaar ervaring op het gebied van familierecht. Ook zij is gespecialiseerd in familierecht. Ze vindt het erg belangrijk dat haar cliënten zich gehoord voelen. Verder komt ze graag op voor hun belangen en ook die van hun kinderen. Ze heeft een goed analytisch vermogen en helpt jou waar dit nodig is.

  Financiële mogelijkheden

  Bespreek tijdens het eerste gesprek wat de financiële mogelijkheden zijn. Waar mogelijk biedt Teun de mogelijkheid van op maat gesneden vaste prijsafspraken.

  Kantoorlocatie en bereikbaarheid vanuit Leiden

  Het kantoor van Van den Bout Advocaten bevindt zich aan de Oosteinde 237 te Voorburg, op een afstand van 18 kilometer van Leiden. Je kunt gratis parkeren op een eigen parkeerterrein aan de achterzijde van het kantoor. De reistijd is ongeveer 23 minuten met de auto.