Rotterdam

mr. E. Yilmaz

mr. E. Yilmaz

Specialisaties:

Personen & Familierecht
Mediation binnen familierecht

Ervaring:

6 jaar ervaring

Gratis adviesgesprek? Bel 085-0291000 of Mail

mr. G.F. van den Ende

mr. G.F. van den Ende

Specialisaties:

Personen & Familierecht
Mediation binnen familierecht

Ervaring:

33 jaar ervaring

Gratis adviesgesprek? Bel 085-0291000 of Mail

mr. K.M. van Wijngaarden

mr. K.M. van Wijngaarden

Specialisaties:

Personen & Familierecht
Mediation binnen familierecht

Ervaring:

26 jaar ervaring

Gratis adviesgesprek? Bel 085-0291000 of Mail

Echtscheidingsadvocaat Rotterdam

Ben je op zoek naar een echtscheidingsadvocaat/-mediator, ook wel familierecht advocaat, in Rotterdam of in de buurt van Rotterdam? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Als je te maken krijgt met een scheiding of problemen na je scheiding, dan is het vaak niet gemakkelijk om de juiste hulp te vinden. Daarom is het Juridisch Netwerk Nederland in het leven geroepen. Een netwerk van een groep betrokken en professionele familie advocaten met één missie: jou verder helpen, zodat je zo snel mogelijk weer verder kunt met de belangrijke en leuke zaken in het leven.

Ons team van juridische klantadviseurs luistert naar jouw verhaal en vertelt je wat je kunt doen om jouw probleem op te lossen. Desgewenst schakelen we direct een gespecialiseerde familierecht advocaat in om je verder te helpen.

Of laat ons u terugbellen

Op werkdagen bellen we u binnen 1 uur terug.

Van den Ende & Moll Advocaten

Ben je op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Rotterdam of omstreken, dan ben je bij Van den Ende & Moll Advocaten aan het juiste adres. De dienstverlening van Van den Ende & Moll Advocaten op het gebied van juridische advisering, kenmerkt zich door korte lijnen en een zeer persoonlijke aanpak.
Ze proberen langdurige trajecten en daarmee gepaard gaande kosten zoveel mogelijk te vermijden.

Echtscheidingsadvocaat mr. G.F. van den Ende

Echtscheidingsadvocaat mr. Gerard van den Ende uit Rotterdam is al advocaat sinds 1987. Hij houdt van een persoonlijke benadering waarin jij als cliënt zijnde centraal staat. Gerard probeert het echtscheidingstraject zo kort mogelijk te houden, zodat je niet met onnodig hoge kosten zit.

Ben je op zoek naar een ervaren familierecht advocaat in de regio Rotterdam, dan ben je bij Gerard van den Ende aan het juiste adres. Je kunt bij Gerard onder meer terecht voor de volgende zaken:
Echtscheiding, beëindiging geregistreerd partnerschap, beëindiging samenwoning, zorg- en contactregeling en nakoming hiervan, gezag, erkenning/ontkenning vaderschap, alimentatie (kinderalimentatie en partneralimentatie), voogdij, boedelverdeling/afwikkeling huwelijkse voorwaarden, uithuisplaatsingen en ondertoezichtstellingen en wijziging voornaam of geslachtsnaam

Wil je Gerard van den Ende als jouw advocaat inschakelen? Neem dan contact met ons op voor een gratis intakegesprek.

Van Wijngaarden en Toxopéus Advocaten

Advocatenkantoor Van Wijngaarden en Toxopéus Advocaten uit Rotterdam bestaat sinds 1 april 2008. Familierecht advocaat Karin van Wijngaarden heeft daarvoor jarenlange juridische ervaring opgedaan, zowel binnen als buiten de advocatuur.

Echtscheidingsadvocaat mr. K.M. van Wijngaarden

Bij conflicten in het familierecht kunnen de emoties hoog oplopen. Het gevaar bestaat dat de standpunten van partijen zich nog verder verharden en dat iedere dialoog onmogelijk wordt. Een eindeloze procedure lijkt dan nog de enige weg … Karin van Wijngaarden: “Mijn overtuiging is dat het niet in het belang is van jou als mijn cliënt, dat de advocaat wordt meegevoerd door de emoties. Ik sta ervoor om je te helpen je blik te richten op de toekomst en op de zakelijke aspecten van het conflict. Je kunt daarbij van mij deskundigheid, praktisch inzicht en een grote mate van betrokkenheid verwachten. Ik adviseer jou en kan je bijstaan op de volgende terreinen: – Echtscheiding: eenzijdig of gezamenlijk verzoek – vFAS-scheidingsbemiddeling – Afwikkeling huwelijksvermogen: boedelscheiding, afrekening op grond van huwelijkse voorwaarden – Beëindiging andere samenlevingsvormen: het geregistreerd partnerschap, samenleven al dan niet met een samenlevingscontract – Ouderlijk gezag en omgang: vaststelling of wijziging van kinder- en partneralimentatie, advisering op basis van alimentatieberekeningen – Gerechtelijke vaststelling vaderschap, ontkenning vaderschap – Vaststelling geboortegegevens, voornaamswijziging.”

Avestia Advocatenkantoor

Avestia Advocatenkantoor uit Rotterdam is gespecialiseerd in het personen en familierecht. Met passie voor het vak stelt advocaat Yilmaz jouw belang voorop. Het kantoor is deskundig en betrokken bij jouw zaak. Je kunt er zeker van zijn dat je met de best passende oplossingen geholpen wordt. Als je gaat scheiden, dan pakken de advocaten van Avestia jouw zaak op en zorgen voor goede afspraken tussen de scheidende partijen over verdeling van boedel, partneralimentatie, kinderalimentatie en omgangsregeling.

Echtscheidingsadvocaat mr. E. Yilmaz

Mr. Yilmaz uit Rotterdam is gespecialiseerd in personen- en familierecht en heeft jarenlange deskundigheid opgebouwd in haar werk als advocaat. Zij heeft al vele echtscheidingszaken tot een goed resultaat afgerond en daarmee een veel mensen naar tevredenheid geholpen. Ook als je een herberekening wenst van partneralimentatie of kinderalimentatie, een verandering in gezag- of omgangsregeling kan zij jou helpen.

Haar werkwijze kenmerkt zich als open en doelgericht. Tijdens de eerste afspraak bespreekt je jouw persoonlijke situatie en geeft Mr. Yilmaz aan wat je kunt verwachten van het kantoor. Daarna helpt zij je in advies, begeleiding en uitvoering van goede, toekomstbestendige afspraken. Ook de uitvoering van de echtscheidingsprocedure met de rechtbank zal zij voor je regelen.

De Brouwer Advocaten

De Brouwer Advocaten is een advocatenkantoor in Rotterdam dat is gespecialiseerd in onder andere het personen & familierecht. De Brouwer Advocaten hecht belang aan een uitstekende beschikbaarheid, persoonlijke benadering en lage kosten. De omvang van het kantoor is bewust overzichtelijk gehouden om dit mogelijk te maken.

Echtscheidingsadvocaat mr. W.H.J.W. de Brouwer

Echtscheidingsadvocaat mr. Winston de Brouwer is gespecialiseerd in het familierecht. Winston vindt het belangrijk dat er een ´klik´ is, want dan voelt de cliënt zich vrij om zijn of haar verhaal te doen en zo kan hij het recht dan beter toepassen op het geschil.

Ooms Advocatuur

Ooms Advocatuur heeft sinds 1 oktober 2017 haar deuren geopend. Het is een eenmanskantoor dat door mr. M.J.J.A. Ooms is opgericht. Het familierecht is één van de specialisme dat dit kantoor. De dienstverlening is van hoge kwaliteit en door de jarenlange ervaring in het familierecht kan de beste strategie voor jouw situatie worden bepaald.

Door een persoonlijke en praktische aanpak wordt er snel naar een wenselijke oplossing voor jouw juridisch probleem gezocht.

Echtscheidingsadvocaat mr. M.J.J.A. Ooms

Mr. Marjolein Ooms is sinds 1999 werkzaam als advocaat. Marjolein heeft als advocaat gewerkt bij Blom en Partners Advocaten. Nu heeft zij haar eigen kantoor in Rotterdam: Ooms Advocatuur. Marjolein heeft zich gespecialiseerd in het personen- en familierecht maar is ook goed thuis is andere rechtsgebieden.

Als echtscheidingsadvocaat is ze in staat om snel tot de kern van een probleem door te dringen en vervolgens op efficiënte wijze naar een oplossingen te zoeken. Voor juridische problemen over o.a. echtscheidingen, alimentaties, boedelscheiding en omgangsregelingen kun je bij Marjolein terecht.

 

Werkwijze en kosten

Tijdens een eerste gesprek wordt allereerst jouw probleem besproken. Vervolgens wordt een indicatie van de kosten gegeven. Het eerste gesprek is het eerste half uur geheel vrijblijvend en dus gratis.

Indien mogelijk wordt voor jou gefinancierde rechtsbijstand aangevraagd. Wanneer je niet voor een tegemoetkoming in de kosten van rechtsbijstand in aanmerking komt, wordt het honorarium berekend aan de hand van een uiterst scherp uurtarief van euro 175,- per uur, exclusief BTW (21%). Er worden geen extra kantoorkosten in rekening gebracht.