Echtscheidingsadvocaten in Emmen

Home | Echtscheidingsadvocaten | Drenthe | Echtscheidingsadvocaten in Emmen

Echtscheidingsadvocaat Emmen

Ben je op zoek naar een echtscheidingsadvocaat of – mediator in Emmen of in de buurt van Emmen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Als je te maken krijgt met een scheiding of problemen na je scheiding, dan is het vaak niet gemakkelijk om de juiste hulp te vinden. Daarom is het Juridisch Netwerk Nederland in het leven geroepen. Een netwerk van een groep betrokken en professionele familie advocaten met één missie: jou verder helpen, zodat je zo snel mogelijk weer verder kunt met de belangrijke en leuke zaken in het leven.

Ons team van juridische klantadviseurs luistert naar jouw verhaal en vertelt je wat je kunt doen om jouw probleem op te lossen. Desgewenst schakelen we direct een gespecialiseerde familierecht advocaat in om je verder te helpen.

Of laat ons jou terugbellen.

Op werkdagen bellen we je binnen 1 uur terug.

De Jonge Advocatuur | Mediation

Het advocatenkantoor De Jonge Advocatuur | Mediation, met een vestiging in het Emmen, is gespecialiseerd in het personen- en familierecht. Alles wat te maken heeft met relaties, of dat nu tussen (ex)partners, kinderen en hun ouders of kinderen onderling is, valt onder deze specialisatie.

Kwaliteit, betrokkenheid en vertrouwen

De Jonge Advocatuur | Mediation hecht veel waarde aan een goede relatie met haar cliënten. Naast kwaliteit en deskundigheid vormen betrokkenheid en vertrouwen belangrijke kernwaarden voor dit onafhankelijke advocatenkantoor.

Echtscheidingsadvocaat mr. Margriet de Jonge

Meester Margriet de Jonge heeft jarenlange ervaring als familierecht specialist. Ze is zowel echtscheidingsadvocaat als scheidingsmediator. De Jonge is groot voorstander van bemiddeling bij scheiding en als mediator ziet ze procederen niet als een eerste, maar als een allerlaatste optie.Als mensen uit elkaar gaan, gaat dat veelal gepaard met hoogoplopende emoties, waardoor de communicatie steeds lastiger wordt. Als mediator luistert Margriet de Jonge goed naar beide partijen en helpt hen de problemen inzichtelijk te maken. Doordat (ex)partners zelf de regie houden, leidt het gezamenlijk zoeken naar oplossingen vaak tot een meer bevredigende uitkomst dan een uitspraak via de rechter. En als er kinderen bij betrokken zijn, zal er steeds bijzondere aandacht zijn voor de belangen van het kind.Margriet de Jonge richt zich in haar praktijk in het bijzonder op scheidende ondernemers. Als bijvoorbeeld vennootschappelijke aspecten een rol spelen, is het zeker verstandig om deskundige begeleiding te krijgen. En aangezien de toekomst van het bedrijf natuurlijk een belangrijke rol heeft, bespreekt de Jonge ook dan de financiële en juridische gevolgen bij voorkeur met alle partijen.Margriet de Jonge is sinds 1994 lid van de vFAS (Vereniging Familierecht advocaten Scheidingsbemiddelaars) en tevens gecertificeerd MfN (voorheen NMI) mediator.