Echtscheidingsadvocaten in Emmen

Home | Echtscheidingsadvocaten | Drenthe | Echtscheidingsadvocaten in Emmen

Echtscheidingsadvocaat Emmen

Ben je op zoek naar een advocaat in Emmen voor een echtscheiding? Dan ben je bij ons aan het goede adres. Tijdens een scheiding doen zich vaak veel verschillende juridische problemen voor.

Je hebt geen idee waar je allemaal mee te maken krijgt. Snel de juiste hulp vinden is dan lastig.

Wij van Het Juridisch Netwerk Nederland houden hier rekening mee. Wij gebruiken de hulp van een groep betrokken en professionele echtscheidingsadvocaten, aangesloten bij de Nederlandse Orde van Advocaten (NOVA). Deze zijn verspreid over heel Nederland.

Samen begeleiden we jou voor, tijdens of na de echtscheiding. Zo kun je zo snel mogelijk weer verder.

Wat mag je van ons verwachten? 

Je neemt contact met ons op als je een snel een goede advocaat nodig hebt. Je krijgt dan een van onze juridische klantadviseurs aan de lijn. Er wordt met aandacht geluisterd naar jouw verhaal. Je krijgt direct relevante informatie.

Wij schakelen direct een bij ons aangesloten gespecialiseerde echtscheidingsadvocaat of mediator in om jou verder te helpen. Zo weet je zeker dat je goed wordt geholpen.

Wat mag je van de echtscheidingsadvocaat verwachten? 

Samen met jou zoeken we een geschikte advocaat of mediator met kennis en ervaring en in de buurt van jouw woonplaats. Bovenaan deze pagina doen we enkele suggesties van goede echtscheidingsadvocaten in de buurt van Emmen.

Na de doorverwijzing neemt de advocaat binnen 24 uur contact met je op om een afspraak in te plannen. Vaak word je al dezelfde dag gebeld. Tijdens een persoonlijk gesprek bespreek je de zaak en de onderwerpen die moeten worden geregeld.

De advocaat komt met een concreet plan van aanpak en geeft een schatting van de kosten. Zijn je inkomen en vermogen te laag? Dan kan een beroep worden gedaan op gefinancierde rechtsbijstand.

Je advocaat vertelt je waarmee je te maken krijgt tijdens een scheiding. Je advocaat zal je ook vragen om iets af te spreken over het tarief.

Direct advies?

Neem dan contact met ons op.

 • Gratis adviesgesprek
 • Direct een jurist aan de lijn
 • Bereikbaar op werkdagen van 8:00-21:00
085 019 2020

Of laat ons jou terugbellen.

Op werkdagen bellen we je binnen 1 uur terug.

  Brusse & Masselink Advocaten

  Deze Twentse advocaten en mediator helpen jou met al jouw juridische vraagstukken. Het een full service kantoor. Zo hoef je je niet druk te maken over over juridische zaken. Je kunt je volledig richten op andere zaken rondom je scheiding.

  Brusse & Masselink is een laagdrempelig kantoor waarbij persoonlijke aandacht voor hun cliënten voorop staat. De kernwoorden zijn dan ook: ondernemend, proactief en no-nonsense.

  mr. Marc Schuring, echtscheidingsadvocaat in Emmen

  Marc Schuring heeft al meer dan 18 jaar ervaring binnen het personen- en familierecht. Marc is een breed georiënteerde advocaat met specialistische kennis op het gebied van personen- en familierecht. Hij is daadkrachtig en zoekt actief naar de oplossing van problemen.

  Marc Schuring is sinds 2002 advocaat. Hij heeft al veel cliënten begeleid in hun scheiding. Een scheiding brengt een hoop onzekerheid met zich mee. Hierom vindt Marc het belangrijk dat de cliënt zo snel mogelijk duidelijkheid krijgt over de situatie.

  mr. Sebastiaan Masselink, echtscheidingsadvocaat in Emmen

  Sebastiaan Masselink is een ondernemende advocaat die staat voor zijn vak en meegaat met nieuwe ontwikkelingen en visies. Hij is servicegericht, dienstverlenend, bevlogen maar vooral ondernemend. 

  Elke zaak pakt hij samen met zijn collega’s vol enthousiasme op. Sebastiaan heeft meer dan 15 jaar ervaring. Zo kan hij zaken vaak snel en goed afhandelen.

  Financiële mogelijkheden

  Soms biedt Brusse & Masselink advocaten op maat gesneden vaste prijsafspraken. Als je graag een vaste prijs wilt afspreken, kun je dit bespreken.

  Kantoorlocatie en bereikbaarheid vanuit Emmen

  Het kantoor Van Horssen & Ophoven ligt in Almelo aan de Wierdensestraat 122 7604 BM, Almelo.

  De Jonge Advocatuur & Mediation

  De Jonge Advocatuur & Mediation beschikt over gespecialiseerde kennis over het familierecht. Mr. De Jonge helpt met al je familierechtelijke vragen. De Jonge volgt voortdurend bijscholing, specialisatie opleidingen en heeft ruime praktijkervaring. Hierdoor is de juridische dienstverlening van hoog niveau.

  mr. Margriet de Jonge, echtscheidingsadvocaat in Emmen

  Mr. Margriet de Jonge heeft een onafhankelijk kantoor dat gespecialiseerd is in het familierecht. De nadruk ligt bij Margriet op een goede relatie met haar cliënten.

  Daarbij zijn kwaliteit, gedrevenheid, betrokkenheid, vertrouwen en enthousiasme kernbegrippen. Het kantoor wordt gekenmerkt door kwaliteit en deskundigheid. Soms wordt samengewerkt met onafhankelijke deskundigen.

  Financiële mogelijkheden

  Vaak biedt De Jonge Advocatuur & Mediation op maat gesneden vaste prijsafspraken. Dit kan worden overlegd.

  Kantoorlocatie en bereikbaarheid vanuit Emmen

  Het kantoor van De Jonge ligt aan de Aziëlaan 22, 9501 AA Stadskanaal. De Jonge Advocatuur & Mediation heeft ook een vestiging in Emmen aan de Hooggoorns 14.

  Driehoek Advocaten

  Driehoek Advocaten is een advocatenkantoor gespecialiseerd in het personen- en familierecht. Binnen het kantoor staat voorop dat er helder en praktisch juridisch advies wordt gegeven. Door goed persoonlijk contact wordt de hulp van Driehoek Advocaten goed afgestemd op het probleem en de omstandigheden van jouw zaak.

  mr. G. van Lent, echtscheidingsadvocaat in Emmen

  Gera van Lent heeft rechten gestudeerd aan de Universiteit Utrecht. Daarnaast heeft ze aan de Erasmus Universiteit Rotterdam een gespecialiseerde opleiding gevolgd in het arbeidsrecht. Bij Driehoek Advocaten houdt Gera zich voornamelijk bezig met het personen- en familierecht en het arbeidsrecht.

  Ga je scheiden of heb je een arbeidsrechtelijk probleem? Dan kun je bij Gera terecht. Ze is een betrokken en daadkrachtige advocaat die doelgericht te werk gaat.