Echtscheidingsadvocaten in Hoogeveen

Home | Echtscheidingsadvocaten | Drenthe | Echtscheidingsadvocaten in Hoogeveen

Echtscheidingsadvocaat Hoogeveen

Heb je een eigen advocaat nodig in Hoogeveen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Als je te maken krijgt met een scheiding of problemen na je scheiding, is het vaak niet eenvoudig om de juiste hulp te vinden met goed juridisch advies.

Het Juridisch Netwerk Nederland is daarom in het leven geroepen. Dit is een netwerk van betrokken  echtscheidingsadvocaten met één missie: jou vóór, tijdens of na de echtscheiding juridisch begeleiden. Zo kun je zo snel mogelijk weer verder.

Wat mag je van ons verwachten? 

Als je contact met ons opneemt, krijg je een van onze juridische klantadviseurs aan de lijn. We helpen jou om het scheidingsproces in goede banen te leiden.

Als je dat wilt, schakelen we direct een van onze advocaten of mediators in Hoogeveen in om jou verder te helpen. Zo weet je zeker dat je goed wordt geholpen.

Bovenaan deze pagina doen we enkele suggesties van goede echtscheidingsadvocaten in de buurt van Hoogeveen.

Na de doorverwijzing neemt de geschikte echtscheiding advocaat in Hoogeveen binnen 24 uur contact met je op om een afspraak te maken. Vaak word je al dezelfde dag gebeld. Tijdens de persoonlijke afspraak bespreek je de onderwerpen die moeten worden geregeld. Een van die zaken kan bijvoorbeeld zijn dat je tijdens de echtscheiding alimentatie wilt ontvangen van of juist moet betalen aan je ex-partner.

Financiële mogelijkheden

Bespreek tijdens het eerste gesprek wat de financiële mogelijkheden zijn. De advocaat geeft een schatting van de kosten.

Meestal maakt de advocaat of mediator gebruik van een uurtarief. Soms is het mogelijk om van tevoren een vaste prijs af te spreken. Overleg dit met je advocaat of mediator.

Zijn je inkomen en vermogen te laag? Dan kan soms een beroep worden gedaan op gefinancierde rechtsbijstand, dit wordt ook wel een ‘toevoeging’ genoemd. De overheid betaalt dan je advocaatkosten. Je moet zelf nog wel een eenmalige bijdrage betalen.

Direct advies?

Neem dan contact met ons op.

 • Gratis adviesgesprek
 • Direct een jurist aan de lijn
 • Bereikbaar op werkdagen van 8:00-21:00
085 019 2020

Of laat ons jou terugbellen.

Op werkdagen bellen we je binnen 1 uur terug.

  Brusse & Masselink Advocaten

  Deze Twentse advocaten en mediator helpen jou met al jouw juridische vraagstukken. Met recht een full service kantoor dus, zodat jij je over de juridische zaken niet druk hoeft te maken maar je kunt richten op jouw business.

  Brusse & Masselink is een laagdrempelig kantoor waarbij persoonlijke aandacht voor hun cliënten voorop staat. De kernwoorden zijn dan ook: ondernemend, proactief en no-nonsense.

  mr. Marc Schuring, echtscheidingsadvocaat in Hoogeveen

  Marc Schuring heeft al meer dan 18 jaar ervaring binnen het personen- en familierecht. Marc is een breed georiënteerde advocaat met specialistische kennis op het gebied van personen- en familierecht.

  Hij is daadkrachtig en zoekt actief naar de oplossing voor uw problemen. Marc Schuring is in 2002 tot advocaat beëdigd. Marc heeft al vele cliënten met hun scheiding begeleid. Een scheiding brengt een hoop onzekerheid met zich mee, daarom vindt Marc het belangrijk dat de cliënt zo snel mogelijk duidelijkheid krijgt over de situatie.

  mr. Sebastiaan Masselink, echtscheidingsadvocaat in Hoogeveen

  Sebastiaan Masselink is een ondernemende advocaat die staat voor zijn vak en meegaat met nieuwe ontwikkelingen en visies. Servicegericht, dienstverlenend dag en nacht, bevlogen maar bovenal ondernemend zijn woorden die bij hem passen.

  Elke zaak pakt hij samen met zijn collega’s vol enthousiasme op. Sebastiaan Masselink heeft meer dan 15 jaar ervaring en helpt jou graag bij het oplossen van je problemen.

  Financiële mogelijkheden

  Waar mogelijk biedt Brusse & Masselink advocaten de mogelijkheid van op maat gesneden vaste prijsafspraken.

  Kantoorlocatie en bereikbaarheid vanuit Hoogeveen

  Het kantoor Van Horssen & Ophoven is gevestigd in Almelo aan de Wierdensestraat 122 7604 BM, Almelo.

  De Jonge Advocatuur & Mediation

  De Jonge Advocatuur & Mediation beschikt over gespecialiseerde kennis over het familierecht. Mr. De Jonge kan je helpen met al jouw familierechtelijke vragen. Ze volgt voortdurend bijscholing, specialisatieopleidingen en heeft ruime praktijkervaring. Hierdoor kan de juridische dienstverlening van hoog niveau zijn.

  mr. Margriet de Jonge, echtscheidingsadvocaat in Hoogeveen

  Mr. Margriet de Jonge voert vanuit Emmen een onafhankelijk kantoor dat gespecialiseerd is in het familierecht. De nadruk ligt bij Margriet op een goede relatie met haar cliënten. Daarbij zijn kwaliteit, gedrevenheid, betrokkenheid, vertrouwen en enthousiasme kernbegrippen.

  Er is sprake van kwaliteit en deskundigheid, die door constante opleiding en waar nodig door samenwerking met onafhankelijke deskundigen, wordt gewaarborgd.

  Financiële mogelijkheden

  Waar mogelijk biedt De Jonge Advocatuur & Mediation de mogelijkheid van op maat gesneden vaste prijsafspraken.

  Kantoorlocatie en bereikbaarheid vanuit Hoogeveen

  Het kantoor van De Jonge heeft een vestiging in Stadskanaal aan de Aziëlaan 22, 9501 AA Stadskanaal. De Jonge Advocatuur & Mediation heeft ook een vestiging in Emmen aan de Hooggoorns 14.

  Driehoek Advocaten

  Driehoek Advocaten is een advocatenkantoor gespecialiseerd in het personen- en familierecht. Binnen het kantoor staat voorop dat er enkel duidelijk en praktisch juridisch advies wordt gegeven.

  Door goed persoonlijk contact wordt de hulp van Driehoek Advocaten precies afgestemd op het probleem en de omstandigheden van jouw zaak. Driehoek Advocaten vindt het belangrijk om persoonlijk contact te onderhouden om de cliënt optimaal te kunnen helpen.

  mr. G. van Lent, echtscheidingsadvocaat in de buurt van Hoogeveen

  Gera van Lent heeft rechten gestudeerd aan de Universiteit Utrecht, daarnaast heeft zij aan de Erasmus Universiteit Rotterdam een gespecialiseerde opleiding gevolgd in het arbeidsrecht.

  Bij Driehoek Advocaten houdt Gera zich voornamelijk bezig met het personen- en familierecht en het arbeidsrecht. Ga je scheiden of heb je een arbeidsrechtelijk probleem? Dan kun je bij Gera terecht.

  Je vindt in haar een betrokken en daadkrachtige advocaat die je gericht zal helpen met het oplossen van uw probleem.