Echtscheidingsadvocaten in Nieuwegein

Home | Echtscheidingsadvocaten | Utrecht | Echtscheidingsadvocaten in Nieuwegein
Echtscheidingsadvocaat Nieuwegein

Echtscheidingsadvocaat Nieuwegein

Gaan jij en je ex-partner uit elkaar en ben je op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Nieuwegein? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Als je te maken krijgt met een scheiding, is het vaak niet eenvoudig om de juiste hulp te vinden.

Het Juridisch Netwerk Nederland is daarom in het leven geroepen. Dit is een netwerk van betrokken en professionele echtscheidingsadvocaten met het doel om jou vóór, tijdens of na de echtscheiding juridisch begeleiden.

Wat mag je van ons verwachten? 

Als je contact met ons opneemt, krijg je een van onze juridische klantadviseurs aan de lijn. Samen met jou zoeken we een geschikte advocaat of mediator op basis van specialisme en jouw woonplaats. Bovenaan deze pagina doen we enkele suggesties van goede echtscheidingsadvocaten in de buurt van Nieuwegein.

Na doorverwijzing neemt de advocaat binnen 24 uur contact met je op om een afspraak te maken. Tijdens de persoonlijke afspraak bespreek je de onderwerpen die moeten worden geregeld.

Bespreek tijdens het eerste gesprek wat de financiële mogelijkheden zijn. Zijn je inkomen en vermogen te laag? Dan kan soms een beroep worden gedaan op gefinancierde rechtsbijstand, dit wordt ook wel een ‘toevoeging’ genoemd.

Direct advies?

Neem dan contact met ons op.

 • Gratis adviesgesprek
 • Direct een jurist aan de lijn
 • Bereikbaar op werkdagen van 8:00-21:00
085 019 2020

Of laat ons jou terugbellen.

Op werkdagen bellen we je binnen 1 uur terug.

  Informatie over de echtscheidingsadvocaten in de buurt van Nieuwegein

  Mr. K.L.M. Kremer, echtscheidingsadvocaat in de buurt van Nieuwegein

  Mr. Kim Kremer is in 2008 beëdigd als advocaat. Als specialist in het (internationaal) personen- en familierecht voert mr. Kim Kremer sindsdien haar eigen praktijk. Mr. Kim Kremer heeft ruime ervaring binnen het personen- en familierecht en staat zowel particulieren als ondernemers bij.

  Mr. Kim Kremer heeft tevens de opleiding tot mediator afgerond. Cliënten waarderen haar persoonlijke begeleiding, haar proces ervaring en haar resultaatgerichtheid.

  Financiële mogelijkheden

  Soms biedt mr. Kim Kremer op maat gesneden vaste prijsafspraken.

  Kantoorlocatie en bereikbaarheid vanuit Nieuwegein

  Ariëns Advocaten bevindt zich aan de Stadsring 75 3811 HN te Amersfoort op een afstand van 23 kilometer van Nieuwegein. Reis je met het openbaar vervoer vanuit Nieuwegein? Dan is je reistijd minder dan 55 minuten. 

  Mr. L.J.P. Selders, echtscheidingsadvocaat in de buurt van Nieuwegein

  Mr. Luciën Selders heeft 20 jaar ervaring als advocaat en heeft zich gespecialiseerd in het personen- en familierecht. Als naamgever en mede-eigenaar van zijn kantoor heeft mr. Luciën Selders hart voor de zaak en een daadkrachtige manier van werken.

  Als advocaat en als zelfstandig ondernemer heeft mr. Luciën Selders veel ervaring opgedaan binnen verschillende rechtsgebieden. Het personen- en familierecht heeft zijn bijzondere aandacht gekregen.

  Hij kan je bijstaan tijdens de echtscheidingsprocedures en alles wat daarmee samenhangt. De werkwijze van mr. Luciën Selders wordt gekenmerkt door effectiviteit, voortvarendheid en het hebben van veel aandacht voor de cliënt.

  Financiële mogelijkheden

  Soms biedt mr. Luciën Selders op maat gesneden vaste prijsafspraken. Kom je in aanmerking voor gefinancierde rechtsbijstand? Dan is dat ook mogelijk.

  Kantoorlocatie en bereikbaarheid vanuit Nieuwegein

  Selders Advocaten bevindt zich aan Papiermolen 38 3994 DK te Houten op een afstand van 5 kilometer van Nieuwegein. Reis je met het openbaar vervoer vanuit Nieuwegein? Dan is de totale reistijd minder dan 30 minuten.

  Mr. A.S. Bakker, echtscheidingsadvocaat in de buurt van Nieuwegein

  Na zijn rechtenstudie aan de Universiteit Utrecht afgerond te hebben heeft mr. Auke Bakker meer dan twintig jaren aan ervaring opgedaan als advocaat binnen het personen- en familierecht. Cliënten waarderen mr. Auke Bakker vanwege zijn brede proceservaring, creativiteit en betrokkenheid.

  Verder is mr. Auke Bakker begaan met het internationaal personen- en familierecht. Zo is hij bestuurslid van de International Family Law Foundation.

  Financiële mogelijkheden

  Soms biedt mr. Auke Bakker op maat gesneden vaste prijsafspraken. Kom je in aanmerking voor gefinancierde rechtsbijstand? Dan is dat ook mogelijk.

  Kantoorlocatie en bereikbaarheid vanuit Nieuwegein

  B& Advocaten bevindt zich aan de Lunettenbaan 65 3524 GA te Utrecht op een afstand van 3 kilometer van Nieuwegein. Reis je met het openbaar vervoer vanuit Nieuwegein? Dan is de totale reistijd minder dan 25 minuten.

  Mr. M.D. Splinter, echtscheidingsadvocaat in de buurt van Nieuwegein

  Mr. Marleen Splinter heeft de rechtenstudie aan de Rijksuniversiteit Leiden gevolgd en is in 1996 afgestudeerd. Mr. Marleen Splinter heeft de nodige ervaring opgedaan in het bedrijfsleven en richt zich nu als advocaat op het personen- en familierecht.

  Zij is lid van de vereniging van Familierecht Advocaten en Scheidingsmediators (vFAS) en treedt daarom naast advocaat ook op als mediator in familiezaken.

  Financiële mogelijkheden

  Soms biedt mr. Marleen Splinter op maat gesneden vaste prijsafspraken. Kom je in aanmerking voor gefinancierde rechtsbijstand? Dan is dat ook mogelijk.

  Kantoorlocatie en bereikbaarheid vanuit Nieuwegein

  Selders Advocaten bevindt zich aan Papiermolen 38 3994 DK te Houten op een afstand van 5 kilometer van Nieuwegein. Reis je met het openbaar vervoer vanuit Nieuwegein? Dan is de totale reistijd minder dan 30 minuten.